NADAL A SADLUT DENTAL PENEDÈS

Aquest projecte forma part d’un projecte que realitzo cada amb la Laia i el Lluís de l’estudi Lluís Torres: les Postals Hivernals. La idea és realitzar postals personalitzades per les empreses perquè felicitinr els seus clients, pacients, empleats,etc. d’una forma original.

En aquest cas, Salut Dental Penedès és un centre dental i hem volgut fer un paisatge hivernal amb elements relacionats amb el seu àmbit. Com a element central i representant una muntanya, podem trobar un un queixal gegant. Aquest està fet amb una pasta de paper i cola i asssecat queda com guix. Al seu voltant dues pastes de dents creen les muntanyes del voltant de la dent i una petita cascada. Introduint arbres i cases de paper i fusta hem creat un bosc i un parell de pobles, el qual ens apropa a les persones. I per sota la dent hem creat una carretera que conecta la part de dalt i la baix i on podem trobar una furgoneta que ens porta il·lusió, desconnexió i dinamisme. I per suposat, no podien faltar un parell de cérvols, als Joan li encanten.

I per acabar, el text. L’any 2020 ha sigut un any dur, tothom espera i desitja que l’any que entrem sigui millor. I nosaltres també hem volgut desitjar això als seus pacients. Amb la frase: “Que el 2021 sigui com una alenada d’aire fresc” desitgem als usuaris que tinguin una entrada d’any millor que l’anterior i ho relacionem amb la idea de tenir la boca neta, fresca i sana.

Aquest és el resultat!
Us agrada?

2020PH_SDP_makingof_2.jpg
unnamed-4.png
Captura de pantalla 2020-12-25 a les 11.05.46.png