LA LLUM QUE ENS CONNECTA

PORTADA.jpg

Aquest és un projecte elaborat en col·laboració amb l’Estudi Lluís Torres. L’objectiu del projecte és realitzar una felicitació per les festes 2020 de l’Ajuntament de Castellbisbal, perquè la puguin compartir amb els seus ciutadans i ciutadanes.

Aquest any ha estat complicat i, quan vam iniciar el projecte, s’apropaven unes festes ben diferents i amb molta distància social. En aquest sentit es volia expressar que estàvem connectats malgrat que cadascú hagués de celebrar-ho a casa seva sense poder sortir. El concepte principal era: la ciutat ens connecta, la llum ens connecta. Això ens permetia dir: sempre esteu acompanyats/des.

Sota d’aquest concepte vam decidir fer una interpretació de Castellbisbal. Si coneixeu una mica Castellbisbal, sabreu que està habitada pels potarojos, ja que se situa sobre un turó de terra argilosa de color vermellós. Aquest punt ens va semblar interessant plàsticament i el vam agafar de base. L’altre tret diferencial de la ciutat era el seu històric Fanal. Aquí va entrar la idea de la llum: quan el Fanal s’encén, s’encenen les llums de les cases, per tant tothom està connectat. Amb la idea de representar el Fanal vam representar el concepte amb força. Per últim vam fer les cases, en aquest cas vam decidir fer unes cases simples, maques i lluminoses que podrien ser qualsevol habitatge de la ciutat.

Tot el decorat es va fer de cartolina retallada a mà i enganxada amb diferents tipus de cola. També es va utilitzar paper vegetal per fer les finestres i els vidres del Fanal.

Tot el decorat es va fer de cartolina retallada a mà i enganxada amb diferents tipus de cola. També es va utilitzar paper vegetal per fer les finestres i els vidres del Fanal.

Com sempre ha estat un plaer treballar amb el Lluís i la Laia fent aquests projectes tant exclussius i diferents. Espero que gaudiu veient el resultat final i el making of tant com l’hem gaudit nosaltres.