CULTURA GELIDA 2020

AjG_Escenica20_Contra.jpg

Aquí teniu el making of de la imatge pel departament de Cultura de l'Ajuntament de Gelida de l'any 2020. Un projecte conjunt amb l'Estudi Lluís Torres on treballen el Lluís i la Laia.


Com sempre ha estat un plaer treballar amb ells i parir aquest projecte des dels inicis. Les persones que ja em coneixeu sabeu que m'encanta fer el desenvolupament de la idea. El Lluís i la Laia sempre compten amb mi per aquest procés i això m'omple d'alegria.


El projecte consisteix a crear un decorat amb una G central que simbolitza Gelida. Al seu voltant s'hi adhereixen un munt d'elements relacionats amb la cultura que l'omplen de diversitat i diversió. I per últim, l'ull, que en aquest cas, representa els espectadors i espectadores que miren expectant el que se'ls presenta. El color de la fotografia va directament relacionat amb el disseny interior del fulletó. Vam decidir introduir el color daurat per donar un toc d'atenció, destacar l'espectador i donar un tret diferencial a la portada i a la contraportada.

Tots els materials són reals, s’han fet a mà o s’han comprat i s’han pintat amb esprai. La G és de fusta i ja era blanca i l’ull està fet amb cartolina daurada mat. L’únic element col·locat en postproducció és el cap, ja que és de pedra i no es podia enganxar a la peça sencera.

logos2.jpg