LA ROSA DE CAN SUMOI

Can Sumoi és una gamma de Raventós i Blanc. El producte estrella de la gamma és la Rosa, un vi rosat, floral i romàntic. Aquesta fotografia està totalment pensada per ser la protagonista d'un aparador. 

En aquesta fotografia es volen transmetre els tons florals, de fruites silvestres i anisats que embolcallen la teva llengua quan tastes aquest vi. També es vol potenciar el romanticisme en el qual ens aboca, i fer menció a la providència de la vinya, representat amb la soca i la verga.

Per la realització de la fotografia vaig comptar amb la col·laboració de la Montse de la floristeria del Parquet. La Montse és una artista i de seguida va veure quin tipus d'imatge buscàvem. La incorporació de vergues, pàmpols i de flors de l'anís van ser una elecció molt encertada que va fer contrast amb les flors. L'a incorporació de roses en format petit i més dissimulat, van permetre la presència de la rosa però sense que fos tan evident.

Estic molt contenta del resultat final, ja que ens ha quedat un resultat bonic, elegant i subtil que transmet l'essència d'aquest vi tan natural i especial.

El primer exemplar d'aparador ha estat muntat a Can Batet a la ciutat d'Olot com podeu veure en el seu instagram.

El primer exemplar d'aparador ha estat muntat a Can Batet a la ciutat d'Olot com podeu veure en el seu instagram.

Captura de pantalla 2020-07-21 a les 9.51.04.png
INSTAGRAM_CANSUMOI