ESCÈNICA GELIDA 2022

Aquesta imatge forma part d'un projecte de quatre imatges en quatre anys creat en col·laboració amb el Manera Estudi per l'Ajuntament de Gelida. Aquest any vam voler donar un petit tomb a la idea inicial i crear un cartell que connectés amb els altres, però ens mostrés alguna coseta diferent. Aquest any hem posat la G recolzada a terra rodejada de diferents elements i amb dues persones apropant-se per veure-la. Dins dels elements trobarem l'ull, un símbol utilitzat en les altres edicions com a element representatiu de l'espectador/a. Aquest any, a part de l'ull també hem introduït aquestes dues persones que s'apropen a mirar. Aquestes persones són els espectadors i espectadores que connecten amb la cultura de Gelida. En aquest cas s'ha triat el color verd, ja que enguany hi ha diferents temàtiques relacionades amb la natura.

Pel que fa a la creació dels elements hi podem veure diferents registres. Per una banda, podem veure aquells elements comprats com per exemple la mateixa G, boles de fusta, instrument de fusta, etc. Per altra banda, podem trobar elements creats on principalment trobarem dos tipus: elements de paper i elements creats amb una impressora 3D. Per facilitat l'execusio d'aquesta fotografia és important que els elements estiguin a l'escala correcta. Per aquest motiu vaig fer servir un dels nous membres de l'equip de liafotografia: la impressora 3D kingrom. En aquest cas vaig utilitzar-la per crear una ma realista en la mida que considerava més adient. Un altre membre nou a l'equip se la màquina de tallar Cricut. Aquesta em va permetre tallar elements amb molta precisió i fer aquestes branquetes amb fulles i aquestes papallones tan boniques que podeu veure. Us ensenyo alguns vídeos de les dues. Són realment unes companyes de feina fantàstiques!!

Abans del shooting vaig enganxar alguns elements a la G amb cola calenta perquè quedessin ben col·locats i no es moguessin. I durant el shooting em vaig ajudar de filferros, blue tack i altres adhesius per mantenir els elements quiets.

Estic molt contenta del resultat i em sembla una imatge molt fresca i divertida.

Que n'opines tu?

@maneraestudi

2020/2021/2022