WOLK

Aquest projecte és un projecte per Neleman Wines.

La paraula WOLK significa núvol en holandès. En aquest cas des de Neleman Wines van optar per una sèrie d'imatges sobre paisatges amb núvols. Cada vi té una imatge diferent normalment de posta o sortida del sol. En totes podem veure molt de color i textura. Quan aquest projecte va arribar a les meves mans vaig decidir donar importància als núvols i al color i recrear els núvols com si fossin reals i tinguessin vida.

Des del primer moment vaig optar per crear els núvols de cotó fluir per obtenir la textura vaporosa que tenen els núvols. Vaig provar diferents maneres de fer-ho, però al final la que em va anar millor va ser crear una estructura amb paper de plata. El paper de plata té consistència i em permetia crear un estructura amb la forma que volgués sense gaire complicació. Amb la forma de paper de plata com a base central, enganxava cotó fluix amb cola blanca per diferents zones.

Un cop solucionat aquest punt venia la pintura. Necessitava una pintura que m'oferís control i que no mullés el cotó fluir. Vaig provar diferents opcions i al final em vaig decantar per la sombre d'ulls. Era fàcils trobar tons, varietat i amb el dit o la mateixa pastilla es pintava el cotó fluir amb certa facilitat.
Amb paciència i dedicació vaig anar pintant i donant forma a cada núvols segons la fotografia.

Pel shooting vaig aguantar els núvols penjant-los, amb bases per sota o amb pinces segons les necessitats de cada imatge.
Què et sembla?
Ha quedat original?