LA MÍTICA

LAMITICA-verd 2.JPG

La Mítica és una gamma de caves de Josep Masachs.
A la casa tenen la iaia, una dona gran molt famosa des de fa molts anys. Ella era qui movia "el cotarro" per la finca malgrat que no sortia en res de papes formals, és clar, com ja suposaràs, sortien els homes.

Des de les caves han volgut fer honor a la iaia amb aquesta gamma anomenada "La Mítica". Malgrat que veiem una fotografia en blanc i negre a l'etiqueta tot el disseny és molt pop amb colors i formes geomètriques i també negres i daurats.

En aquest projecte hi havia dos reptes: el primer, fer referència a l'àvia i el segon construir una imatge que es pogués dividir en tres.

Pel que fa a la referència a l'àvia vam decidir buscar un estil vintage barrejat amb colors potents. Per fer-ho vaig decidir crear un espai amb vellut i amb elements que semblessin antics o que realment ho fossin. Podràs veure relíquies de diferents àvies i àvis.

Pel que fa al format, com ja sabràs a Instagram es poden crear imatges senceres construïdes a través de diferents imatges penjades al feed. Normalment són múltiples de tres. En aquest cap ens interessava que un cop publicades formessis una única imatge real. I així és. En una única taula vaig posar tots els elements i les ampolles corresponents.

LAMITICA-blau 2.JPG
LAMITICA-rosa 2.JPG

Movia la càmera de dreta a esquerra sobre una mateixa línia i vaig fer fotos de les ampolles i dels elements del mig. Sabia que després ho havia de retocar amb Photoshop. Moltes proves després vaig veure que necessitava el teleobjectiu amb major distància focal que pogués aconseguir, ja que necessitava reduir la perspectiva dels objectes. Un bon amic me'n va deixar un, i si, va ser la solució. Amb el teleobjectiu vaig aconseguir aplanar la perspectiva per evitar la fuga prolongada dels objectes, i així, vaig aconseguir que quadressin més en Photoshop. Potser pensareu que era més fàcil fer-ho per separat i ajuntar-ho, els que em coneixeu, sabeu que m'agrada fer-ho tot el més real possible.

ae74bddd-c6c1-4283-9cca-642f71660342 2.JPG

M’ha agradat molt participar en aquest projecte perquè, entre altres coses, és un projecte totalment fet per dones, a les caves, el disseny, la fotografia. S’ha valorat la dona per les seves qualitats i pel seu valor professional, i això que ens sembla essencial no ho era fa uns anys. Estic contenta d’haver pogut formar part d’aquest equip de dones.