NELEMAN CHOCOLATE

El projecte que et vull parlar és un projecte que m'ha encantat. Realment m'ho he passat genial fent-lo i estic molt contenta amb el resultat.

La xocolata de Neleman Wines ja és un producte molt maco de per si. Té un packaging molt salvatge i colorit. D'entrada aquesta va ser la primera motivació. En aquest cas em van demanar unes fotografies per publicitar la xocolata i, també, un pack de vi + xocolata que ofereixen. Volien que tingués un toc tropical amb fulles de palmera o semblants. Em va semblar una bona idea utilitzar les mateixes formes del packaging per fer l'attrezzo. Vaig pensar que aquesta idea donava molta coherència a la imatge i reforçava el packaging. L’Anna Lindner (@annalindner), la dissenyadora d’aquest divertit packaging, em va donar permís per copiar les formes del seu disseny. Malgrat això, els elements són, en certa manera, una reinterpretació i alguns elements estan una mica canviats de forma o color. De tota manera, s'entén que és una interpretació del packaging i podria ser una altra porció de selva.

2021DN_CHOCOLATE_CREATIF.jpg

Per fer aquesta imatge vaig imprimir les formes en les cartolines de colors i vaig retallar cadascun dels elements. Després vaig anar provant diferents composicions que poguessin funcionar i donessin protagonisme a la xocolata. Un cop decidit vaig muntar-ho tot a l'estudi. Vaig penjar la xocolata i vaig anar posant els elements enganxats de diferents maneres segons la forma.

2021DN_CHOCOLATE-BOTTLE.jpg

Un cop tot es va aguantar i tenia la direcció correcta vaig passar al shooting. Vaig utilitzar una il·luminació molt bàsica amb dues finestres laterals, una zenital per crear una ombra i un petit reflector. Per la fotografia amb l'ampolla vaig treballar una mica diferent la part del vidre i la vaig muntar amb postproducció.

Webp.net-gifmaker.gif